Næste skoleårs volontører ansat - #jatak

Vi kan ikke få armene ned – men vi gør det lige et kort øjeblik, for at få skrevet denne nyhed!

Vi præsenterer med stolthed Rebekka og Nicklas. #andthecrowdgoeswild

Rebekka Brødsgaard Knudsen

Rebekka er rigtig mange år (20) og bor i en ”by” – Mårslet! Hun blev student i 2017 (#hurra) og har lige siden været i Israel som volontør – Yad va Lev i Jerusalem. Hun er så glad for Israel, at hun i januar tager afsted igen! Denne gang som ungmedarbejder på Ordet og Israels discipelskole i Poriya. Så det med at hun bor i ”byen” Mårslet er vist sådan #nånå. Dog er hun pænt vild med at være sammen med familie og venner (i Mårslet og omegn) – og hun kaster sig gerne over følgende 3 ting – i vilkårlig rækkefølge: Kaffe, snak og hækletøj! Hun skriver om sine forventninger:

Som tidligere elev på Djurslands Efterskole ved jeg, hvor stor betydning et efterskoleår kan have, og hvilken udvikling det kan have for unge mennesker. Jeg glæder mig til at bruge et helt år sammen med eleverne og se, hvordan de vokser på hver deres måde både personligt og i troen. Jeg ser frem til en masse spas og løjer og ikke mindst en masse gode snakke om stort og småt. Jeg glæder mig til at være en del af det fantastiske fællesskab som DE formår at skabe både med elever og medarbejdere, og kunne dele ud af de erfaringer, jeg fik, da jeg gik på efterskole. Allermest ser jeg frem til at lære alle de skønne unge mennesker at kende.

Nicklas Thomsen

Nicklas er total ung – som i 19 år! Han bor langt mod nord i en næsten glemt by. Strandby! Han får en HTX-hue på hovedet til sommer, og i årene 2013 – 2015 kastede han sig selv rundt på en efterskole på Djursland. #nemlig Når han ligesom ikke er i skole kan han godt lide noget IMU, noget sport-noget og musik. Faktisk er han ultimativ sprød på en guitar – så sprød at han spiller både i kirke, på Hjallerup Bibelcamping og #jegskalkommeefterdigetstediaalborg. Han tjener lige nu tons mange penge hos Strandby Fiskeeksport, fordi han kan. Han skriver om sine forventninger:

Jeg glæder mig til at være sammen med en masse unge mennesker. Og jeg ser meget frem til at hygge, spille volley, synge lovsang og meget mere sammen med de kommende DE´ere. DE har gjort et rigtig stort indtryk på mig og var en vild fed oplevelse. Det glæder jeg mig til at kunne give videre. Gud og Jesus er noget som betyder meget for mig, og det glæder jeg mig også til at kunne give videre.

Del denne side