Uddannelsesvejledning

På Djurslands Efterskole har vi uddannede uddannelsesvejledere, der afholder en planlagt samtale med hver enkelt elev om fremtidsmuligheder og -drømme. Derudover stiller de sig til rådighed for yderligere afklarende samtaler i forhold til uddannelsesplanen og det videre uddannelsesforløb.

Årsplanen for vejledningen på Djurslands Efterskole kan findes ved at trykke på linket her på siden.

Uddannelsesguiden er en hjemmeside, der fortæller om uddannelsessystemet samt alle uddannelser og krav dertil, det er en side vi bruger meget i vores vejledning. E-vejledning er ligeledes et vigtigt værktøj i samarbejdet mellem hjem, skole og uddannelsessted. Link til uddannelsesguiden og e-vejledningen kan findes her på siden.

VIGTIGT

En stor del af vejledningen bruges til at hjælpe vores elever videre til en ungdomsuddannelse, og også her er vi opmærksomme på, at overgangen bliver så god som mulig. Dette gøres kun i et godt samarbejde. Her på siden findes en vejledning til samarbejdet samt forældrenes opgave i forbindelse med udfyldelse og afsending af ansøgning til ungdomsuddannelserne. Denne vejledning vil vi bede dig læse.

Som forældre er man også meget velkommen til at kontakte sit barns uddannelsesvejleder.

Del denne side